PANDEMIA SIIRSI TÄMÄ(KIN) TARINA ON TOSI -KIERTUETTA VUODELLA

touko 18, 2021

Pate Mustajärven 34 konsertin Tämä(kin) tarina on tosi -kiertueen oli määrä käynnistyä maaliskuun alussa ja jatkua aina toukokuun puoliväliin teatteri- ja konserttisaleissa kautta maan. Vallitsevan tilanteen vuoksi kiertue on siirretty kokonaisuudessaan keväälle 2022.

“Jatketaan koronan suomin mahdollisuuksin siitä mihin viime vuonna jäimme. Settilistaa toki päivitetään ja sen myötä tarinatkin menevät uusiksi”, paljastaa Mustajärvi.

Kaksituntisissa väliajallisissa konserteissa kuullaan miehen soolomateriaalia 40-vuotisen uran varrelta kitaristi Ari Kankaanpään säestämänä. Esitysten musiikillista antia täydentää Mustajärven väkevä tarinankerronta, joka kuljettaa kuulijan laulujen syntyyn, niiden humoristisiin, historiallisiin ja koskettaviinkin taustoihin.

“Vanhanajan kerronta on kovasti aliarvostettu viihdemuoto, jota ainakin itse myönnän ajoittain kaipaavani. On mahtavaa päästä jakamaan tarinoita yleisön edessä.”

Levyllä Mustajärvi on esitellyt kertojan taitojaan viimeksi oman levymerkkinsä kautta julkaisemallaan sooloalbumilla ”Teillä oli nimet, ja kerran te kuljitte täällä” sekä sen ohella julkaistulla DVD:llä “Pate Mustajärvi yhtyeineen navetan vintillä”.

Ennen soolokiertuetta Mustajärvi ehtii vielä johdattaa Popedan takaisin keikkarintamalle.

“Kyllä ainakin loppukesältä toivotaan kovasti festareita, jotta kuluneen vuoden rajua henkistä ja taloudellista ahdinkoa päästäisiin meidänkin alalla vihdoin paikkaamaan”, laukoo Mustajärvi.

Liput kiertueelle ovat myynnissä. Ks lisätiedot pate.fi/keikat.

UKKOMETSO -koruperhe

60- vuotisjuhlaansa näyttävästi juhlajulkaisujen ja Pate Ikurista -henkilökuvateoksen merkeissä viime vuonna juhlistanut Pate Mustajärvi on juhlakauden päätteeksi kruunattu omalla nimikkokorusarjalla, johon kuuluu kaksi eri kokoista hopeariipusta sekä solmioneula ja...

PATE IKURISTA -kirja

Syyskuussa 2016 ilmestynyt ”Pate Ikurista” on henkilökuva, joka johdattaa lukijan kulissien taakse päähenkilön lapsuusmaisemiin kotiin Ikuriin ja kesänviettopaikkaan Mustajärvelle. Kirja tarjoaa Paten kertomana tarinoita ja ajatuksia hänen liki 40-vuotisesta...

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue

Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertue rantautuu maaliskuussa 2019 teattereihin eri puolella Suomea. Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla ja kokea Mustajärvi tulkitsemassa legendaarisia, kiertuetta varten uudelleen sovitettuja kappaleitaan...

Pate Mustajärvi Tyylillä 2018 -kiertue

Ikurin Turpiini Oy ja ProPromotion Oy tuottavat yhteistyössä tänään lanseerattavan yhdeksän konserttisalia kattavan Pate Mustajärvi Tyylillä 2018 -kiertueen. 08.03. OULU, Madetojan sali 09.03. MIKKELI, Mikaeli 10.03. LAHTI, Sibeliustalo 15.03. JYVÄSKYLÄ, Paviljonki...